ENERGIA GEOTÈRMICA

Des de l’any 2009, i amb l’aval de l’experiència acumulada en la investigació del subsòl, Enviro Engineering ha ampliat la seva activitat a l’àmbit de l’energia geotèrmica.

Partint de l’estudi de la demanda energètica d’un edifici per a climatització i ACS, ENVIRO ENGINEERING calcula i dissenya el dispositiu d’intercanvi geotèrmic necessari i procedir després a la perforació i instal·lació de l’intercanviador de mitjana o gran potència (a partir de 30 Kw).

ENVIRO ENGINEERING ofereix un servei integral, desde el disseny i instal·lació d’intercanviadors amb els més moderns programes de disseny (EED, GLHE PRO), elaboració d’estudis de viabilitat i determinacions de la temperatura del sòl en profunditat a la perforació en qualsevol tipus de terreny (rotació, trencat-percussió, llots …)

L’equip de Enviro Engieneering compta amb formació específica per realitzar aquest tipus d’instal·lacions. Tots els seus tècnics estan acreditats per la IGSHPA i presenta els primers titulats per GEOTRAINET d’Espanya.